Idag har varit en såndär allt igenom bra dag. Den började med en rejäl sovmorgon, vilket var nödvändigt eftersom jag somnade runt 03.33 pga att det inte var så enkelt att skapa en facebook-sida som jag trodde plus att jag hade så vansinnigt ont i höger handled att jag på allvar ville få den kapad… men nu till det ”braiga”… Solen sken och det var varmt när jag vaknade, LYCKA! Min käre make och jag åkte till Mullsjö och träffade tjejen som ska bygga min nya fiiiina hemsida!! Det kommer bli sååååå bra! Hon ska även göra en facebook-sida och hon kommer dessutom att göra en ny blogg som blir mer lik hemsidan. Efter det åkte vi till Tryckkopia och pratade med mannen som ska göra min nya logga vi tittade även lite på vad jag kan ha för bra ”displayer” på Designmarknaden. Jag fick sååå mycket idéer att det riskerar att bli väldigt dyrt 😉 Det som var bra var att han har papperskassar och kommer att göra loggan så att jag kan ”märka upp” alla påsar som jag i natt kom på att jag måste ha. Det känns även som om jag bara mååååste ha loggan på min bil oxå…
Under handlingen på Maxi passade jag på att pratat med min ”partner in crime”, som nu är min med-administratör på Stickklubben i Jönköpings facebook-sida. Sidan har redan fått 20 som ”gillar” samt några kommentarer, kul!
När jag hämtat E ,som varit hos farmor, fick jag besök av en vän och hennes gulliga lilla dotter. Härligt att ses, det var ett tag sedan sist.
Sedan hade jag en liten stund när jag kunde avnjuta senaste avsnittet av stickpodden samtidigt som jag spraymålade lite pinnar till ett nytt projekt.

Efter det var det lite ”pizza-mums” och sedan lämnade jag min fina familj och åkte till stallet. En härlig skogstur tillsammans med K och Fuxan satte punkt för en riktigt bra dag.

Annonser